Skip to main content

Stoffenwinkel Gemert

Stoffenwinkel Bon Floor heeft een prachtig assortiment van populaire stoffen in regio Gemert. Bent u op zoek naar kwaliteitsstoffen? Bekijk ons aanbod online en bestel direct de gewenste stoffen in onze webshop. Voor het maken of repareren van kleding kunt u ook in onze stoffenwinkel terecht. Wij zijn gevestigd in Sint Oedenrode. U bent van harte welkom tijdens openingstijden.

Borduurstudio en naaiatelier

Als stoffenwinkel in de buurt van Gemert staan wij bekend als dé specialist in borduren. Bon Floor heeft vakkundig personeel in dienst en werkt met de meest geavanceerde machines. Wilt u bedrijfskleding laten maken of heeft u andere specifieke reclamedoeleinden voor uw kleding? Wij vervaardigen voor u:

  • Logo’s;
  • Emblemen;
  • Monogrammen.

Bovendien kunt u in onze stoffenwinkel terecht voor kledingreparaties. Onze professionals helpen u graag bij het repareren van kleding. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Stoffen voor bijzondere gelegenheden

Stoffenwinkel Bon Floor biedt een prachtig aanbod aan unieke stoffen. U kunt hierbij denken aan: lycra stof, glitterstof en velours stof. Heeft u een speciale gelegenheid of een idee voor een uniek zelfontworpen kledingstuk? Voor advies op maat verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan voorzien van passend stoffenadvies.

Door regelmatig vakbeurzen te bezoeken, zijn onze medewerkers uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op stoffengebied. Dit zijn bijvoorbeeld de softshell en bacterie en/of UV-beschermende stoffen. Hierdoor kunnen wij blijven uitdragen dat wij staan voor kwaliteit en uitstralen dat wij houden van ons vak.

Bezoek onze stoffenwinkel in regio Gemert

U kunt uw stoffen direct online bestellen of langskomen op locatie. Voor meer informatie over Bon Floor kunt u ons mailen: info@bonfloor.nl of bellen: 0413-840057. Daarnaast kunt u ons vinden op Facebook en Twitter voor meer inzicht in de mogelijkheden.