Skip to main content

Wilt u bedrijfskleding laten borduren? Dan bent u bij Bon Floor aan het juiste adres. Als borduurstudio zijn wij gespecialiseerd in de realisatie van hoogwaardig borduurwerk voor bedrijven. Wij kennen een jarenlange ervaring in het maken, ontwerpen én vervaardigen van bedrijfskleding op maat. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Al vele bedrijven in Veghel, Uden, Schijndel en Best zijn u voorgegaan voor het laten maken van bedrijfskleding. U vindt onze borduur-, ontwerp- én naaistudio in Sint Oedenrode. Kom gerust eens langs.

Bedrijfskleding laten borduren op maat

Met gebruik van moderne borduurmachines zijn speciale wensen, zoals logo’s, emblemen en monogrammen, geen enkel probleem voor onze vakkundige medewerkers. U kunt bij ons terecht voor het borduren van onder andere:

  • Bedrijfskleding/werkkleding
  • Reclameproducten;
  • Relatiegeschenken;
  • Cadeaus en andere geschenken.

Naast borduren bieden wij ook andere diensten aan. Zo kunt u eveneens bij ons terecht voor het op maat laten vervaardigen van kleding, het kopen van stoffen, het ontwerpen van een design én het repareren van kledingstukken. Hierbij staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u nieuwe turnpakjes nodig? Op maat gemaakte T-shirts voor uw team? Zoek u een hoge kwaliteit stof voor uw laatste project? Wilt u uw favoriete kledingstuk laten repareren? In de omgeving van Veghel, Uden, Schijndel en Best is Bon Floor úw specialist in borduren, ontwerpen én naaien.

Neem contact op voor uw werkkleding

Laat uw nieuwe bedrijfskleding borduren door onze specialisten. Neem contact op met Bon Floor voor de mogelijkheden. Bel hiervoor op naar: 06-30529569 of stuur een mail naar: info@bonfloor.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie in Sint Oedenrode. Wij staan klaar om u te helpen.

geborduurd logo bedrijfskleding