Skip to main content

Lycra stof

Bent u op zoek naar lycra stof van zeer hoge en duurzame kwaliteit? Bij Bon Floor kunt u uitstekend terecht voor lycra stof. Zowel op locatie in Sint-Oedenrode als onze webshop komt u veel variaties en dus mogelijkheden tegen. Ideaal voor danspakjes, gympakjes, turnpakjes, rokjes en zwemkleding!

Lees meer

Wat is Lycra stof?

Lycra is een elastische stof van polyurethaan. Het is synthetisch rubber. De rek van de stof is het grootst van alle textiele materialen. Lycra stof is te verkrijgen in verschillende diktes en structuren bij Bon Floor. De stof heeft als eigenschap dat het glanst en stroef is. Dit maakt het lastig om te verwerken. Het advies is dan ook om gebruik te maken van een stretchnaald in uw naaimachine.

Wij staan voor kwaliteit stoffen

Onze lycra stoffen zijn geproduceerd in Europa. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd. Verder kent lycra de volgende voordelen:

  • Hoog draagcomfort;
  • 4-way stretch;
  • Geschikt voor het produceren van alle soorten kleding;
  • Ideale stof voor sport- en danskleding.

Zelf maken of laten maken?

Bij Bon Floor kunt u stof uitzoeken en zelf voor de verwerking ervan zorgen. U kunt er ook voor kiezen om ons het kledingstuk te laten maken. Wij bespreken samen uw wensen en gaan op zoek naar de juiste materialen. Zo weet u zeker dat u een uniek op maat gemaakt kledingstuk verkrijgt.

Expertise van Bon Floor

Wij hebben jarenlange ervaring in het verwezenlijken van mooie, unieke kledingstukken. Bon Floor maakt kleding voor diverse takken van sport, maar ook kleding op maat. Voor veel bedrijven en verenigingen hebben wij al kleding mogen maken. Wij hopen u ook te mogen verwelkomen bij Bon Floor!

Direct lycra stof kopen

Heeft u interesse in lycra stof? Kom dan langs in onze winkel in Sint-Oedenrode. U kunt uiteraard ook direct uw bestelling plaatsen in onze webshop. U vindt hier o.a. veel variaties in lycra stof, glitterstof, velours en meer. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 0413-6840057 en info@bonfloor.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

Volg u Bon Floor al op Facebook of Twitter? Ideaal om alvast kennis te maken met de mogelijkheden!