Skip to main content

Glitterstof

Bent u op zoek naar glitterstof? Zoek dan niet verder en bestel direct bij Bon Floor. In ons assortiment hebben wij diverse soorten glitterstoffen. Wilt u zelf kleding maken? Dan zijn wij u graag van dienst bij het uitzoeken van de juiste stof. Wilt u dat wij de kleding voor u op maat vervaardigen? In een gezamenlijk gesprek bespreken we uw ideeën en zorgen we voor een passend en mooi resultaat.

Lees meer

Lycra stof / Pailletten stof / Velours stof

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek op onze locatie in Sint-Oedenrode om stoffen uit te zoeken. Uiteraard kunt u ook in onze webshop kijken voor de vele mogelijkheden. U zult zien dat wij een prachtig assortiment met betrekking tot glitterstof hebben. De glitters zitten onder andere verwerkt in:

  • Lycra stof;
  • Velours stof;
  • Mesh stof.

Alle soorten stof hebben hun eigen voordelen. Zo staat lycra stof bekend als de sterkst rekbare stof. Velours stof zorgt weer voor een luxueuze uitstraling. Mesh stof is daarentegen een elastische, licht doorschijnende, fijne, gaasachtige stof. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld danskleding.

Wie is Bon Floor?

Bon Floor staat voor borduur-, ontwerp- en naaistudio. Bij ons kunt u terecht voor unieke kleding van hoge kwaliteit. Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van kleding voor uiteenlopende doelgroepen. Zo maken wij kleding voor:

  • Verenigingen;
  • Sportkleding;
  • Bedrijfs- en promotiekleding;
  • Kleding op maat.

Wij zijn u van dienst voor zowel het maken van één als meerdere kledingstukken. Naast het maken van kleding borduren wij logo’s en/of teksten op kledingstukken.

Bestel direct of kom langs

Bent u benieuwd naar onze glitterstoffen? Bekijk het aanbod in de webshop of kom langs in onze winkel. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8 uur tot 17.15 uur en op zaterdag van 9 uur tot 17 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0413-840057 voor eventuele vragen. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via Twitter en Facebook.