Skip to main content

Bon Floor staat voor het vervaardigen van bijzondere kleren voor unieke gelegenheden. Wij helpen onze klanten bij het verkrijgen van hun droomkleding. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw kleren? Op korte rijafstand van Mariahout kunt u bij onze professionele borduurstudio terecht voor uw kleren. Naast het vervaardigen van unieke kleding staan wij ook voor het verzorgen van passend kledingadvies. Breng gerust een bezoekje of bestel direct de gewenste producten in onze webshop. Bij vragen kunt u ons bereiken via 0413-840057 of 06-30529569.

Dé juiste stoffen voor uw kleren

In zowel onze webshop als op locatie vindt u een uitgebreid aanbod aan stoffen. Van sportieve tot chique gelegenheden, wij bieden voor elke situatie een passende stof. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Vakkundig naaiatelier voor kapotte kledingstukken

Wij maken gebruik van geavanceerde machines voor het repareren van kledingstukken. Bovendien kunt u rekenen op vakkundige medewerkers bij het maken van uw kleren. Dit zorgt ervoor dat wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Bezoek onze borduurstudio voor maatwerk

Van borduren tot het toevoegen van elementen in uw kleren, Bon Floor staat als borduurstudio in regio Mariahout voor u klaar. Voor al uw wensen op het gebied van kleding bieden wij een luisterend oor én maatwerk. Bezoek gerust onze borduurstudio in Sint-Oedenrode en ontdek de mogelijkheden. Daarnaast vindt u meer over Bon Floor op Twitter en Facebook. Bon Floor: úw borduurstudio in omgeving Mariahout, Nuenen, Son en Eindhoven!

U kunt bij onze borduurstudio terecht van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur – 17:15 uur. Daarnaast zijn wij op zaterdagen geopend van 09:00 uur – 17:00 uur. Wenst u passend kledingadvies buiten openingstijden? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor het maken van afspraak.