Skip to main content

Zoekt u een gedreven borduurstudio in de omgeving van Helmond? Op korte rijafstand van Helmond vindt u Bon Floor. Als borduurstudio kunt u bij ons terecht voor het vervaardigen van kledingstukken op maat. Met een ruime ervaring weten wij moeiteloos uiteenlopende wensen van klanten in kledingstukken te verwerken.

Wij maken gebruik van moderne borduurmachines voor het vervaardigen van kledingstukken. Door onze specialisatie vormt het toevoegen van logo’s, emblemen en monogrammen geen enkel probleem. U kunt aan Bon Floor denken voor:

  • Kledingstukken op maat;
  • Bedrijfskleding;
  • Kleding voor reclamedoeleinden;
  • Relatiegeschenken.

Moderne stoffenwinkel in regio Helmond

In onze webshop vindt u alle populaire stoffen. U kunt dan onder andere denken aan glitterstof, lycra stof en velours stof. Bestel direct uw stoffen online of kom langs op locatie voor een passend advies. Wilt u buiten openingstijden langskomen op onze locatie? Maak dan een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden. Bon Floor denkt graag met u mee!

Kledingreparatie met naaiatelier

Wilt u uw oude kledingstuk laten repareren, of juist een nieuw kledingstuk laten maken? Bon Floor gaat graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Door onze jarenlange ervaring kunt u ons inschakelen voor bijzondere kledingstukken. Gedacht kan worden aan gelegenheden als gala’s en bruiloften.

Bestel direct online

Heeft u nog vragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Bon Floor, úw borduurstudio in de omgeving van Helmond. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u verder kijken in onze webshop of ons volgen op Facebook. Wij plaatsen hier met regelmatig realisaties voor klanten.

Bon Floor: úw borduur-, ontwerp- en naaistudio in omgeving Helmond!