Skip to main content

Op korte rijafstand van Gemert kunt u bij onze borduurstudio terecht voor het maken van kledingstukken op maat. Van bedrijfskleding tot relatiegeschenken, wij realiseren uitlopende klantwensen in kledingstukken. Verfrissend, leuk en modieus: Bon Floor vervaardigt met vakmanschap logo’s, emblemen en monogrammen in uw kleding.

Stoffenwinkel Gemert

Wilt u liever zelf uw kledingstukken maken en zoekt u hiervoor een leuke stof? Bij Bon Floor vindt u een diversiteit aan stoffen. Gedacht kan worden aan lycra stof, velours stof en glitterstof. Kom gerust een langs om de mogelijkheden te bekijken, of bestel direct de juiste stof in onze webshop.

Naaiatelier Gemert

Bon Floor biedt een professioneel naaiatelier met geavanceerde machines en vakkundige medewerkers. U kunt bij ons naaiatelier terecht voor:

  • Maken van kleding voor bijzondere gelegenheden;
  • Repareren van huidige kledingstukken;
  • Uiteenlopende wensen.

Neem contact met ons op voor het maken van afspraak. Het is dan voor ons mogelijk om uw wensen op een rijtje te zetten. Zodoende weet u zeker dat het juiste kledingstuk wordt vervaardigd. Uiteraard bent u ook bij ons welkom tijdens openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 17:15. Op zaterdag bent u welkom van 09:00 tot 17:00.

Bezoek gerust eens onze borduurstudio

U kunt nieuwe kledingstukken direct in onze webshop bestellen. Daarnaast heten wij u van harte welkom bij onze borduurstudio in de naaste omgeving van Gemert. Gevestigd in Sint-Oedenrode herbergen wij een prachtig assortiment van unieke kledingstukken en stoffen. Via Facebook en Twitter kunt u alvast kennismaken met de vele mogelijkheden!