Skip to main content

Zoekt u een gedreven en professionele borduurstudio in Boxtel of omgeving? Bon Floor vervaardigt unieke kleding op maat. Wilt u een mooi logo in uw trui verwerken? Of dient er een tekst toegevoegd te worden op uw bedrijfskleding? Wij maken kledingstukken op maat voor zowel particulieren, (sport)verenigingen als bedrijven. Neem gerust contact met ons op voor uw mogelijkheden of kom langs en laat uw wensen inventariseren.

Naaiatelier Boxtel

Ons naaiatelier ontleent zich perfect voor het repareren van kledingstukken. Daarnaast denken wij graag met u mee bij het maken van unieke kledingstukken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij het maken van een prachtige bruidsjurk voor uw bruiloft of het vervaardigen van een maatpak voor zakelijke afspraken. Door aandachtig naar u als klant te luisteren, kunnen wij al uw wensen verwerken in de kledingstukken.

Stoffenwinkel Boxtel

Op locatie óf in onze webshop kunt u terecht voor een diversiteit aan stoffen. Zo vindt u de volgende stoffen bij Bon Floor:

  • Lycra;
  • Velours;
  • Mesh gaas;
  • Kant;
  • Coolmax;
  • Trainingspakken stof.

Plaats direct uw bestelling in onze webshop!

In onze webshop kunt u onder andere terecht voor stoffen, turnpakjes, overhemden en schoenen. Wilt u een uniek kledingstuk laten vervaardigen? Wij heten u van harte welkom bij onze borduurstudio in de regio van Boxtel. U kunt direct contact opnemen voor het maken van een afspraak of langskomen binnen openingstijden op onze locatie in Sint-Oedenrode. Voor een afspraak buiten openingstijden verzoeken wij u om ons een belletje te geven op: +31(0)413-840057.

Blijf op de hoogte van Bon Floor

Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties en nieuwe kledingstukken? Volg Bon Floor op Facebook. Als borduur-, ontwerp- én naaistudio staan onze specialisten graag voor u klaar!