Skip to main content

Dient uw bedrijfskleding van een mooi logo te worden voorzien? Als borduurstudio in omgeving Best staan wij voor het maken, ontwerpen én vervaardigen van kleren op maat. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw kledingstukken? Bon Floor gaat gericht aan de slag om uw wensen te vertalen in de kleren. Met de modernste borduurmachines en vakkundig personeel borduren wij:

  • Logo’s;
  • Emblemen;
  • Monogrammen;
  • Andere wensen.

Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleding voor particulieren of zakelijk gebruik. Bon Floor heeft een ruime ervaring met borduurwerk op verschillende materialen voor verenigingen, sporters en bedrijven. Kom gerust eens langs op onze locatie en spreek uw wensen uit.

Naaiatelier Best

Eveneens kunt u uitstekend bij ons terecht voor het naaien van kleren. Als ontwerp-, naai- én borduurstudio in de regio Best verzorgen wij reparaties aan alle kledingstukken. Wilt u een nieuw kledingstuk laten vervaardigen voor een speciale gelegenheid? Laat uw wensen inventariseren door Bon Floor en verkrijg een uniek kledingstuk. Door jarenlange ervaring weten wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen!

Stoffenwinkel Best

In onze webshop vindt u diverse stoffen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lycra stof en glitterstof. Bekijk direct het aanbod in onze webshop of kom langs bij onze stoffenwinkel in de omgeving van Best. Gevestigd in Sint-Oedenrode kunt u bij ons langskomen binnen openingstijden of een afspraak maken buiten openingstijden.

Neen contact op met úw borduurstudio

Heeft u andere vragen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact op met Bon Floor, úw borduurstudio in omgeving Best. Een kleine impressie van onze mogelijkheden vindt u via Facebook en Twitter. Alvast welkom bij Ontwerp-, Naai- en Borduurstudio Bon Floor!