Skip to main content

Stoffenwinkel Veghel

Zoekt u een stoffenwinkel in de omgeving van Veghel? Bij Bon Floor vindt u een divers aanbod aan verschillende stoffen. Bekijk de stoffen op locatie of bestel direct in onze webshop. Liever passend advies voor uw kleding? Onze vakmensen begeleiden u graag bij het kiezen van de juiste stof!

Prachtige stoffen voor uw kleren

Op korte rijafstand van Veghel vindt u in onze stoffenwinkel een uitgebreid aanbod aan stoffen. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende populaire stoffen:
Glitterstof;
Lycra stof;
• Veloursstof.

Van sportkleding tot vrijetijdskleding, voor elk doel bieden wij passende stoffen. Bestel direct en ga aan de slag met het vervaardigen van de kleding. Wilt u hulp van onze vakmensen? Bon Floor staat voor u klaar bij het ontwerpen én maken van kleren. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Borduren

Heeft u speciale wensen ten behoeve van uw nieuwe kleren? Wilt u uw bedrijfskleding voorzien van passend borduurwerk? Wij beschikken over professionele apparaten voor het vakkundig borduren van emblemen en monogrammen. Meer informatie omtrent borduren vindt u onder machinaal borduren.

Bestel direct in onze webshop

U kunt uw bestelling direct plaatsen via onze webshop. U vindt hier een uitgebreid aanbod aan stoffen, gardekleding, jurken, overhemden en meer. Uiteraard kunt u ook bij ons op locatie langskomen om onze prachtige producten te bekijken. U vindt onze stoffenwinkel in Sint-Oedenrode, nabij Veghel. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u ons eveneens volgen op Facebook en Twitter. Ideaal om alvast kennis te maken met prachtige realisaties. Bon Floor: úw stoffenwinkel in Veghel en omgeving!