Skip to main content

Bon Floor is als borduurstudio in de regio Schijndel gespecialiseerd in hoogwaardig borduurwerk. Wij borduren maatwerk voor uw kledingstukken. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw kleren? Als specialist met jarenlange ervaring maken, ontwerpen én vervaardigen wij uw kledingstukken op maat. U kunt aan ons denken voor het borduren van:

  • Bedrijfskleding;
  • Reclamedoeleinden;
  • Relatiegeschenken;
  • Cadeaus en andere dingen.

Met de modernste borduurmachines en vakkundig personeel vormt het borduren van logo’s, emblemen, monogrammen of andere speciale wensen geen enkel probleem voor Bon Floor. Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden of bezoek onze borduurstudio direct in Sint-Oedenrode, nabij Schijndel. In onze webshop vindt u een prachtig overzicht van vervaardigde producten, welke direct besteld kunnen worden. Eveneens kunt u ons volgen op Facebook voor een mooie impressie van onze mogelijkheden!

Naaiatelier Schijndel

Heeft u een nieuw, prachtig kledingstuk nodig voor een bijzondere gelegenheid? Of wilt u huidige kledingstukken laten repareren? Bon Floor staat als naaiatelier in Schijndel en omgeving klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Onze expertise reikt verder dan slechts het repareren van kledingstukken. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende wensen en een passend advies. Als naaiatelier leveren wij keer op keer resultaat.

Stoffenwinkel Schijndel

In onze webshop vindt u een verscheidenheid aan stoffen. U vindt hier onder andere lycra stof en glitterstof. Deze stoffen zijn ongekend populair en derhalve in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen bij Bon Floor. Bestel uw stoffen in onze webshop of kom langs in onze stoffenwinkel nabij Schijndel.

Heeft u vragen over onze producten of mogelijkheden? Wij heten u van harte welkom in Sint-Oedenrode. Uiteraard kunt u ook uw vragen direct stellen via info@bonfloor.nl of 0413-840057. Alvast tot ziens op onze locatie!