Skip to main content

Bon Floor is een ervaren borduurstudio in de omgeving Eindhoven. Met jarenlange ervaring, vakkundig personeel én geavanceerde machines staan wij voor het vervaardigen van kledingstukken op maat. Indien gewenst helpen wij u ook een handje bij het ontwerpen van (nieuwe) kledingstukken. U kunt iets extra’s aan uw kledingstukken voegen door:

  • Logo’s;
  • Emblemen;
  • Monogrammen.

Wij borduren uw wensen op een gepaste wijze op uw kledingstukken. Bedrijfskleding, reclamedoeleinden of een cadeau aan een dierbare; Bon Floor is uw borduurstudio in de regio Eindhoven.

Naaiatelier Eindhoven

Voor kledingreparatie kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Ons naaiatelier ontleent zich perfect voor het repareren van kledingstukken én het vervaardigen van nieuwe kledingstukken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan kledingstukken voor bijzondere gelegenheden. Heeft u uiteenlopende wensen? Laat u zich verrassen door Bon Floor. Keer op keer realiseren wij een resultaat die uw verwachtingen overtreffen!

Stoffenwinkel Eindhoven

In onze webshop én op onze locatie vindt u een ruim aanbod aan stoffen. U vindt hier onder andere lycra stof en glitterstof. Wenst u passend advies voor uw kleding? Kom gerust eens langs op onze locatie nabij Eindhoven of neem contact met ons op.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Zoekt u nog een borduurstudio in omgeving Eindhoven? Een ervaren borduurstudio die actief met u meedenkt? Bon Floor helpt u graag. U kunt ons bereiken via 0413-840057 of info@bonfloor.nl. Via Twitter en Facebook kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de vele mogelijkheden. Als borduur-, ontwerp- en naaistudio staan wij voor het vervaardigen van kledingstukken op maat!

U kunt bij ons langskomen tijdens openingstijden. Wilt u liever een afspraak buiten openingstijden? Neem contact met ons op voor het maken van afspraak. Bon Floor staat voor u klaar!