Skip to main content

Stoffenwinkel Volkel

Bon Floor is úw stoffenwinkel voor het kopen van prachtige stoffen in de omgeving van Volkel. Met een jarenlange ervaring én geavanceerde machines bieden wij onze klanten een ruim aanbod aan unieke stoffen. Bekijk de stoffen op locatie in Sint-Oedenrode of bestel direct in onze webshop. Voor passend advies kunt u contact met ons opnemen. Onze stofspecialisten denken graag met u mee!

Uitgebreid aanbod aan prachtige stoffen

Als stoffenwinkel in Noord-Brabant leveren wij alle populaire stoffen. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende stoffen:

Voor iedere gelegenheid bieden wij een passende stof. Bestel de gewenste stoffen en ga direct aan de slag of kom langs op onze locatie in Sint-Oedenrode. U kunt bij ons rekenen op een hoge kwaliteit. Bovendien hebben wij enthousiaste vakmensen in dienst die u uitstekend kunnen helpen bij het kiezen van de juiste stof.

Een professionele naaiatelier in regio Volkel

Wij zijn meer dan slechts een stoffenwinkel. Is er een kledingstuk kapot? Kom dan naar Bon Floor, wij bieden namelijk een professionele naaiatelier!

Úw vakkundige borduurstudio

Tot slot zijn wij voorzien van een vakkundige borduurstudio. U kunt ons inschakelen voor het vervaardigen van logo’s, emblemen, monogrammen én uw grootste wensen.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over verdere mogelijkheden? Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wij plannen graag samen met u een afspraak in. Tot snel bij Bon Floor, úw stoffenwinkel op korte rijafstand van Volkel!

Om alvast kennis te maken met diverse producten, kunt u ons volgen op Twitter of Facebook. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden!