Skip to main content

Stoffenwinkel Uden

Bent u op zoek naar stoffen in Uden? Op korte rijafstand van Uden vindt u bij stoffenwinkel Bon Floor precies wat u nodig heeft. Bekijk al onze stoffen online in de webshop en plaats uw bestelling. Daarnaast kunt u onze stoffen met eigen ogen komen bekijken in onze stoffenwinkel gevestigd te Sint Oedenrode. Wanneer u langskomt bij Bon Floor, adviseren wij u ook graag over alle stoffen uit ons assortiment.

De juiste stof voor elk kledingstuk

Bij stoffenwinkel Bon Floor kunt u vanuit Uden niet alleen makkelijk stoffen bestellen, wij zijn ook een borduur-, naai- en ontwerpstudio. Als stofspecialist hebben wij jaren aan ervaring en de juiste apparatuur om uw kleding te repareren, op maat te vervaardigen én te ontwerpen. Denk hierbij aan een uniek kledingstuk voor een bruiloft of een speciale aangelegenheid. Alle populaire stoffen zijn aanwezig in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

Maak uw kleding uniek

Door onze handige webshop kunt u uw stoffen bestellen om eenvoudig zelf thuis aan de slag te gaan. Wij zijn, naast door een bezoekje brengen aan onze locatie in Sint Oedenrode, ook online te bereiken. Zo kunnen we u telefonisch of per mail advies geven om uw kleding uniek te maken met de perfect bijpassende stof(fen). Leuke extra’s om uw kleding op te laten vallen, zijn bijvoorbeeld het toevoegen van een logo of een embleem.

Stoffen nodig in Uden? Bestel online

Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats eenvoudig uw bestelling online. Wenst u passend advies van onze specialisten omtrent stoffen? Stel gericht uw vragen via: +31(0)413-840057 of stuur ons een mail: info@bonfloor.nl. Wij laten graag aan u zien dat u voor stoffen aan het juiste adres bent bij stoffenwinkel Bon Floor in regio Uden.