Skip to main content

Stoffenwinkel Son

Zoekt u een stoffenwinkel nabij Son, Boxtel of Eindhoven? In Sint-Oedenrode vindt u stoffenwinkel Bon Floor. Wij hebben voor iedereen dé perfecte stof. Onze vakspecialisten helpen u graag bij het uitzoeken van dé juiste stof. Ook kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen en naaien van uw kleding. Kom een kijkje nemen in onze winkel of bestel direct de gewenste stoffen via onze webshop.

Prachtige stoffen en maatwerk

Wij hebben een groot en divers assortiment, zodat wij altijd dé perfecte stof voor u hebben. De volgende stoffen zijn zeer populair:

Verder helpen wij u graag om uw stoffen te veranderen in een kledingstuk van hoge kwaliteit. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Kiest u voor Bon Floor? Dan kunt u rekenen op nieuwsgierige en gedreven specialisten. Bovendien volgen onze medewerkers diverse cursussen op het gebied van stofverwerking. Hierdoor kiest u altijd bij ons voor de hoogste kwaliteit.

Dé specialist voor borduurwerk

Wilt u een uniek kledingstuk? Bon Floor maakt vele unieke kledingstukken voor zowel particuliere als reclamedoeleinden. Wij voegen logo’s en emblemen toe aan uw kleren en repareren uw oude kledingstukken. Verenigingen zijn eveneens van harte welkom welkom bij ons. Zo maken onder andere:

Voor kwaliteit komt u naar Bon Floor!

Bestel direct in onze webshop

Op korte rijafstand van Son is onze stoffenwinkel gevestigd in Sint-Oedenrode. Kom gerust een kijkje nemen; wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.15 geopend en op zaterdag van 9.00 tot 17.00. Uiteraard kunt u ook uw bestelling online bestellen. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? U bereikt Bon Floor via: info@bonfloor.nl of door te bellen naar 0413-840057. Bekijk ook onze Facebookpagina voor een impressie van ons werk. Wij hopen snel van u te horen.