Skip to main content

Stoffenwinkel Sint-Oedenrode

Gevestigd in Sint-Oedenrode verwelkomen wij dagelijks in onze stoffenwinkel klanten uit Eindhoven, Uden, Veghel, Schijndel en andere aanliggende plaatsen. Wilt u kledingstukken op maat vervaardigen of passend advies omtrent stoffen? Wij heten u van harte welkom op locatie. Daarnaast kunt u direct de gewenste stof(fen) in onze webshop bestellen. Neem u gerust een kijkje en laat u verrassen door ons aanbod stoffen online. Ongetwijfeld dat wij voor u dé juiste stof hebben!

Prachtige stoffen voor diverse gelegenheden

Op onze locatie in Sint-Oedenrode vindt u een stoffenwinkel met een prachtig aanbod aan stoffen. U kunt onder andere aan de volgende populaire stoffen denken:

  • Velours stof;
  • Glitterstof;
  • Lycra stof.

Bon Floor staat voor unieke stoffen van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij keer op keer onze klanten te verrassen met een prachtig aanbod. Dit kunnen wij blijven garanderen door nieuwsgierigheid, gedrevenheid en het volgen van relevante cursussen op het gebied van stofverwerking. Zodoende kunnen wij u uitstekend adviseren over het gebruik van stoffen voor diverse gelegenheden.

Borduurstudio en naaiatelier

Wij bieden meer dan alleen stoffen. Bon Floor betekent voluit: borduurstudio, ontwerpstudio én naaistudio Floor. Wilt u kledingstukken laten repareren door dé expert? Of wilt u logo’s en emblemen toevoegen aan uw kleren? Voor al uw wensen op het gebied van kleding komt u naar Bon Floor. Geheel aan de hand van uw wensen worden uw kledingstukken op maat vervaardigd!

Bestel direct of bezoek onze stoffenwinkel in Sint-Oedenrode!

Bekijk onze webshop voor het aanbod stoffen online. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt Bon Floor direct bereiken via: 0413-840057 en info@bonfloor.nl. Verder biedt onze pagina op Facebook een kleine impressie van de mogelijkheden. Alvast welkom op onze locatie in Sint-Oedenrode!