Skip to main content

Stoffenwinkel Schijndel

Heeft u kwaliteitsstof nodig voor het maken van kleding? Bon Floor heet u als stoffenwinkel in de buurt van Schijndel van harte welkom. Daarnaast kunt u in onze webshop terecht voor een uitgebreid aanbod aan stoffen. Gedacht kan worden aan glitterstof en lycra stof. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste stof. Bestel direct online of kom langs op locatie. U vindt onze stoffenwinkel op 5 minuten afstand van Schijndel.

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van bedrijfskleding. In onze borduurstudio helpen wij u graag verder bij het maken van:

  • Monogrammen;
  • Logo’s;
  • Emblemen.

Naast de stoffen die Bon Floor biedt, zijn wij ook dé specialist in borduren. Wij hebben de moderne borduurmachines voor onze borduurstudio. Met deze machines kunnen wij de meest unieke kleding voor u vervaardigen en een zeer goede kwaliteit leveren. Zo hebben wij unieke kleding mogen vervaardigen voor particuliere– en reclamedoeleinden. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor vervaardigen van kleding op maat!

Vakmensen voor het maken of repareren van uw kleding

Wij zijn er speciaal voor u als u een kledingstuk wilt repareren. Bon Floor is expert in het herstellen én maken van uw kleding. Wilt u een kledingstuk al langere tijd repareren? Heeft u een jas waarvan de ritssluiting gemaakt moet worden of wilt u een kledingstuk laten maken voor een bijzondere gelegenheid? Maak bij ons uw wensen bekend en met onze vakmensen zorgen wij ervoor dat u uw favoriete kledingstuk kunt dragen.

Stoffen, bedrijfskleding, kleding en reparatie

In onze webshop hebben wij een uitgebreid aanbod aan stoffen. Wilt u passend advies? U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken. Samen met u plannen wij een afspraak in op onze vestiging in Sint-Oedenrode nabij Schijndel. U bent van harte welkom!