Skip to main content

Stoffenwinkel Helmond

Nabij Helmond biedt Stoffenwinkel Bon Floor een ruime keuze aan stoffen. Wilt u kleding maken of heeft u andere leuke ideeën waar u stof voor nodig heeft? Bekijk ons aanbod onder webshop en bestel. U kunt eveneens bij Bon Floor terecht op locatie in Sint Oedenrode. Wij geven u graag passend stoffenadvies.

Kleding maken met populaire stoffen

Als stoffenwinkel in regio Helmond hebben wij voor het maken van kleding verschillende modieuze stoffen. U kunt dan denken aan:

Bestel de gewenste stoffen en ga aan de slag. U kunt rekenen op kwaliteit. Bovendien hebben wij vakmensen in dienst om u te helpen bij het kiezen van de juiste stof. Twijfelt u over de juiste stof? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bon Floor is dé specialist in borduren

Bon Floor is in het bezit van de meest geavanceerde borduurmachines. In de loop van de jaren hebben wij al vele unieke kledingstukken mogen vervaardigen voor particuliere en reclamedoeleinden. Wilt u een kledingstuk voor een bijzondere gelegenheid? Met onze deskundigheid komt het zeker goed. Bon Floor levert bedrijfskleding, sportkleding en carnavalskleding. Wij zorgen er graag voor dat u de show steelt en er prachtig uit komt te zien. Als stoffenwinkel in de buurt van Helmond helpen wij u graag bij het herstellen en maken van kleding.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Stoffenwinkel Bon Floor om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies en vragen bent u ook van harte welkom op locatie in Sint Oedenrode, op circa 25 min autorijden van Helmond. Wij geven u graag alle informatie over de verschillende mogelijkheden. Telefonisch zijn wij te bereiken op: +31(0)413-840057 of +31(0)6-30529569. Ons mailadres is: info@bonfloor.nl. Om alvast kennis te maken met Bon Floor, kunt u terecht op onze Facebookpagina.