Skip to main content

Stoffenwinkel Heeswijk Dinther

Zoekt u een stoffenwinkel in de buurt van Heeswijk Dinther? Dan is Bon Floor dé stoffenspecialist voor u. Wij heten u van harte welkom in onze winkel te Sint-Oedenrode. Om uw stoffen online te kopen, verzoeken wij u om een kijkje te nemen in onze webshop. Neem gerust een kijkje en ontdek het complete aanbod aan stoffen. Wij hebben ongetwijfeld dé juiste stof voor u. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

De prachtigste stoffen

Bon Floor staat voor het verkopen én vervaardigen van unieke stoffen van hoge kwaliteit. Door jarenlange ervaring weten wij keer op keer onze klanten te verrassen. Dit blijven wij garanderen door onze nieuwsgierigheid, gedrevenheid én het volgen van relevante cursussen op het gebied van stofverwerking. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren over het gebruik van stoffen voor diverse gelegenheden. Bekijk ons gehele aanbod aan stoffen in onze webshop. U kunt onder andere aan de volgende populaire stoffen denken:

Alles onder een dak

Bon Floor biedt méér dan alleen stoffen. Voluit betekenen wij: borduurstudio, ontwerpstudio én naaistudio Floor. Voor al uw wensen op het gebied van kleding staan wij voor u klaar. Wilt u uw favoriete kledingstuk laten repareren? Of wilt u logo’s en emblemen toevoegen aan uw kleren? Geen probleem. Wij vervaardigen uw kledingstukken geheel aan de hand van uw wensen. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Bekijk onze webshop voor het complete aanbod aan stoffen online. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u vragen? Bon Floor is te bereiken via 0413-840057 of info@bonfloor.nl. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden, neem een kijkje op onze Facebookpagina. Als vakkundige stoffenwinkel nabij Heeswijk Dinther staan wij voor u klaar.