Skip to main content

Stoffenwinkel Eindhoven

Op korte rijafstand van Eindhoven kunt u bij Stoffenwinkel Bon Floor terecht voor een uitgebreid aanbod aan stoffen. Bestel uw stoffen online in onze webshop. Wilt u liever onze prachtige stoffen eerst zien? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. U vindt Bon Floor in Sint Oedenrode, op circa 15 min autorijden van Eindhoven. Kom gerust eens langs en laat u vrijblijvend adviseren door de mogelijkheden op stofgebied.

Dé perfecte stof voor uw kledingstuk

In de omgeving van Eindhoven is Stoffenwinkel Bon Floor zowel een borduur-, ontwerp- als naaistudio. Wij bieden als stofspecialist een jarenlange ervaring én geavanceerde machines om kledingstukken op maat te vervaardigen. Is uw kledingstuk kapot en dient deze gerepareerd te worden? Wilt u een uniek kledingstuk laten ontwerpen voor uw bruiloft? Voor al uw kledingwensen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen voor dé perfecte stof voor uw kledingstuk(ken).

Met betrekking tot stoffen vindt u bij ons alle populaire stoffen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Een leuke toevoeging aan uw kledingstuk

U kunt uw stoffen in onze webshop kopen en zelf aan de slag gaan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze expertise om uw kledingstukken op maat te laten vervaardigen. Zo helpen wij graag met het toevoegen van leuke extra’s aan uw kledingstukken. Gedacht kan worden aan onder andere logo’s, emblemen en monogrammen.

Snel uw stof kopen online

Heeft u dé perfecte stof gevonden? Perfect. Heeft u een beetje hulp nodig of wilt u liever langskomen op locatie om de juiste stof uit te zoeken? Dan heten wij u graag van harte welkom. Als stoffenwinkel in regio Eindhoven zorgen wij altijd voor kledingstukken én stoffen conform uw wensen.