Skip to main content

Stoffenwinkel Boxtel

Op korte rijafstand van Boxtel vindt u in onze stoffenwinkel een divers aanbod aan stoffen. Daarnaast kunt u terecht in onze webshop om uw stoffen direct online te bestellen. Liever passend advies voor uw kleding? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op locatie. U vindt stoffenwinkel Bon Floor in Sint-Oedenrode, op circa 15 minuten autorijden van Boxtel.

Bon Floor biedt stoffen van hoge kwaliteit

Wij leveren prachtige populaire stoffen. U kunt dan denken aan de volgende kwaliteitsstoffen:

Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw kleding? Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee. Zo hebben wij op aanvraag al vele unieke kledingstukken mogen vervaardigen. Natuurlijk willen wij ook uw wensen in vervulling laten gaan!

Bedrijfskleding en kledingreparatie

Bon Floor is dé specialist in borduren. Wij hebben de meest geavanceerde machines in huis voor onze stoffenwinkel. Met hulp van deze moderne machines zijn wij in staat unieke kleding voor u te vervaardigen. U kunt dan denken aan bedrijfskleding met:

  • Logo’s;
  • Emblemen;
  • Monogrammen.

Tevens hebben wij vakmensen in dienst voor het maken van kleding voor particuliere- en reclamedoeleinden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het repareren van kleding is eveneens voor ons geen enkel probleem.

Úw stoffenwinkel in regio Boxtel

Voor meer informatie en het bespreken van uw wensen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)413-840057 of +31(0)630529569.
Ons e-mailadres is: info@bonfloor.nl. Wij plannen dan graag een afspraak met u in op onze vestiging in de omgeving van Boxtel.