Skip to main content

Stoffen Helmond

Wilt u prachtige stoffen kopen in de omgeving van Helmond. Dan is Bon Floor dé stoffenwinkel voor u. Wij bieden een divers aanbod aan stoffen voor zowel particulieren, verenigingen als bedrijven. Voor ieder project hebben wij dé perfecte stof. Plaats een bestelling via onze webshop om zo snel mogelijk uw stof geleverd te krijgen of bezoek onze winkel gevestigd in Sint-Oedenrode. Wij heten u van harte welkom.

Glitter- en veloursstof

Door jarenlange ervaring voorzien wij u altijd van uitstekend advies omtrent het gebruik van stoffen voor diverse gelegenheden. Dit garanderen wij door het volgen van cursussen op het gebied van stofverwerking, gedrevenheid én nieuwsgierigheid. Naast professioneel advies bieden wij u altijd een scherpe prijs in combinatie met een snelle levering. Bon Floor levert alléén stoffen van hoge kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende populaire stoffen:

U kunt bij ons voor meer terecht dan alleen stoffen. Bon Floor is een borduur-, ontwerp- én naaistudio in één. Is uw favoriete kledingstuk kapot en wilt u deze laten repareren? Wilt u logo’s of emblemen op de kleren van uw vereniging laten plaatsen? Wilt u een speciaal kledingstuk voor een bijzondere gelegenheid? Het kan allemaal. Wij vervaardigen uw kleding op maat en geheel aan de hand van uw wensen. Voor alles op het gebied van stoffen bent u dus bij Bon Floor aan het juiste adres in regio Helmond.

Plaats uw bestelling

Op korte rijafstand van Helmond vindt u bij Stoffenwinkel Bon Floor een compleet assortiment van stoffen. Kijk in onze webshop voor het gehele aanbod aan stoffen en plaats uw bestelling. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u een keertje langskomen in onze winkel gevestigd in Sint-Oedenrode. Bon Floor is ook te bereiken via telefoonnummer 0413-840057 of mail info@bonfloor.nl.