Skip to main content

Stoffen Eindhoven

Zoekt u een stoffenwinkel voor het kopen van prachtige stoffen in Eindhoven of omgeving? Dan is Bon Floor úw stoffenwinkel. In ons assortiment hebben wij een divers aanbod aan stoffen voor zowel particulieren, verenigingen als bedrijven. Bon Floor heeft voor iedere wens dé perfecte stof. Plaats direct uw bestelling via onze webshop of bezoek onze winkel gevestigd in Sint-Oedenrode.

Stoffen voor elke gelegenheid

Wij leveren alléén stoffen van hoge kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende populaire stoffen::

Door jarenlange ervaring voorzien wij u altijd van uitstekend advies omtrent het gebruik van stoffen voor diverse gelegenheden. Dit blijven wij garanderen door nieuwsgierigheid, gedrevenheid én het volgen van cursussen op het gebied van stofverwerking. Naast professioneel advies kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs in combinatie met een snelle levering.

Borduurstudio, ontwerpstudio én naaiatelier

Wij bieden u meer dan alléén stoffen. Bon Floor is een borduur-, ontwerp- én naaistudio. Uw favoriete kledingstuk laten repareren? Logo’s en emblemen toevoegen aan uw kleren? Kleding voor uw vereniging? Wij vervaardigen uw kleding op maat en geheel aan de hand van uw wensen. Voor alles op het gebied van kleding kunt u terecht bij Bon Floor. Dit maakt onze stoffenwinkel uitermate geschikt voor het kopen van uw nieuwe stoffen in de omgeving van Eindhoven.

Stoffen kopen bij úw stoffenwinkel

Bent u woonachtig nabij Eindhoven en zoekt u stoffen? Kijk in onze webshop voor het gehele aanbod aan stoffen en plaats uw bestelling. Natuurlijk kunt u ook een keertje langskomen in onze winkel gevestigd in Sint-Oedenrode. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bereikt Bon Floor via telefoonnummer: 0413-840057 of mail: info@bonfloor.nl. Een kleine impressie van onze stoffenwinkel verkrijgt u via onze pagina op Facebook.