Skip to main content

Zoekt u dé specialist in borduren? Als ontwerp-, naai- en borduurstudio in Veghel en omgeving staat Bon Floor voor u paraat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, ontwerpen én vervaardigen van kledingstukken op maat. Met jarenlange ervaring helpen wij u graag verder als échte specialist. Kom langs in onze borduurstudio regio Veghel of bestel de door u gewenste producten producten direct in onze webshop.

Het borduuratelier van Bon Floor is uitgerust met de modernste borduurmachines. U kunt ons inschakelen voor het vervaardigen van:

  • Logo’s;
  • Emblemen;
  • Monogrammen;
  • Uw wensen.

Wij spelen in op uw wensen. Bon Floor heeft ervaring met borduren op verschillende materialen, zowel voor particulieren als bedrijven. Bedrijfskleding, reclamedoeleinden of gewoon als cadeau; u schakelt Borduurstudio Bon Floor in voor de vervaardiging van kledingstukken op maat!

Naaiatelier Veghel

Is uw kledingstuk kapot? Dient er een kledingstuk voor een bijzondere gelegenheid gemaakt te worden? Wij heten u van harte welkom in onze naaiatelier in de regio Veghel om uw wensen door te bespreken. Als expert kunt u bij ons terecht voor uitlopende wensen. Keer op keer realiseren wij een resultaat die uw verwachtingen zullen overtreffen!

Stoffenwinkel Veghel

Op zoek naar lycra stof? Een glitterstof die voldoet als rok? In de webshop vindt u diverse soorten stoffen. Voor iedere gelegenheid kennen wij de juiste stof. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze stoffenwinkel in Veghel en omstreken. Ideaal om een passend advies te verkrijgen bij uw wensen.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Benieuwd wat Bon Floor als ontwerp-, naai- en borduurstudio in de regio Veghel voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij plannen graag een afspraak met u samen in. Gevestigd in Sint-Oedenrode heten wij u van harte welkom in onze winkel. Alvast tot ziens!