Skip to main content

Als borduurstudio in omgeving Uden staan wij voor het vervaardigen van kledingstukken op maat voor particulieren, (sport)verenigingen en bedrijven. Wij hebben een ruime ervaring met het realiseren van uiteenlopende wensen. Zo kunt u onder andere aan Bon Floor denken voor:

  • Bedrijfskleding;
  • Kleding voor reclamedoeleinden;
  • Relatiegeschenken
  • Cadeaus

Met moderne borduurmachines en vakkundig personeel realiseren wij uw kleding op maat en vormt het borduren van logo’s, emblemen en monogrammen geen enkel probleem. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u zich uitgebreid adviseren door onze specialisten. Daarnaast kunt u op locatie langskomen. U vindt onze borduurstudio in Sint-Oedenrode, op korte rijafstand van Uden.

Stoffenwinkel Uden

Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag voor het maken van kleding. Het is hierbij wel van belang om kwaliteitsstoffen te gebruiken. In onze webshop vindt u onder andere glitterstof en lyrcra stof. Deze stoffen zijn zeer gewillig en kunnen gebruikt worden voor een diversiteit aan kledingstukken. Wilt u liever de stoffen zien om te kijken of er een ideale match is? Kom langs bij Bon Floor, wij heten u van harte welkom in onze stoffenwinkel!

Naaiatelier Uden

Voor het maken van kapotte kledingstukken kunt u ons inschakelen als naaiatelier. Eveneens kunnen wij met onze expertise u helpen bij het vervaardigen van nieuwe kledingstukken. Gaat u bijvoorbeeld trouwen en wilt u een nieuwe trouwjurk laten maken? Onze specialisten gaan graag met u om de tafel om uw wensen te inventariseren. Vervolgens zorgen we ervoor dat de kledingstukken volledig naar wens worden gemaakt.

Bestel direct uw kleding of kom langs!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact op met Bon Floor, úw borduurstudio in de regio Uden. Voor een impressie van uw mogelijkheden kunt u verder kijken in onze webshop of ons volgen op Facebook. Wij plaatsen hier met regelmaat enige realisaties voor klanten!