Borduurstudio Oirschot

Van het borduren van logo’s tot het toevoegen van emblemen in kledingstukken, Bon Floor is uw borduurstudio in regio Oirschot. Op korte rijafstand van Oirschot vervaardigen wij kledingstukken op maat. Wilt u iets unieks in uw kleren? Of wenst u passend kledingadvies voor een bijzondere gelegenheid? Bon Floor helpt u graag en zorgt voor kledingstukken die als gegoten zitten!

Stoffenwinkel Oirschot

U vindt prachtige stoffen in onze webshop en op locatie. Kies de juiste stof en vervaardig vervolgens zelf het kledingstuk. Uiteraard kunnen onze specialisten u ook een handje helpen bij het maken van kledingstukken. Ons assortiment van stoffen omslaat onder meer:

Naaiatelier Oirschot

Voor zowel nieuwe als oude kleding komt u naar Bon Floor. Wij bieden een professioneel naaiatelier met vakkundige medewerkers en geavanceerde machines. Naast het maken van kleren voor bijzondere gelegenheden helpen wij u graag bij het repareren van kapotte kledingstukken.

Bestel direct online of kom langs

Bestel uw kledingstukken direct in onze webshop, of bezoek onze borduurstudio in de omgeving van Oirschot. U vindt Bon Floor op Corridor 17b te Sint-Oedenrode. Voor vragen of uiteenlopende wensen op kledinggebied verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo denken wij graag met u mee voor het verkrijgen van kledingstukken op maat!

U kunt tijdens openingstijden altijd binnenlopen voor passend advies. Buiten openingstijden kunt u een afspraak met ons inplannen.

Volg Bon Floor op Twitter en Facebook

Onze borduur-, ontwerp- en naaistudio biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Benieuwd? Neem
dan gerust een kijkje op Twitter of Facebook. Wij heten u graag van harte welkom bij Bon Floor!