Skip to main content

Als borduurstudio zijn wij gevestigd in Sint-Oedenrode en gericht op aanliggende plaatsen als Nuenen, Son en Eindhoven. Zoekt u een professionele borduur-, ontwerp- of naaistudio? Kom gerust eens langs met uw kleding en laat u helpen door echte professionals. In onze webshop kunt u direct terecht om uw producten te bestellen. U kunt dan onder andere denken aan stoffen, sportkleren en overhemden.

Kleren voor bijzondere gelegenheden

Van borduurwerk tot het toevoegen van emblemen, voor al uw kledingwensen komt u naar Bon Floor. Wij zijn een vakkundige borduurstudio in regio Nuenen en leveren passend kledingadvies. Wilt u unieke kleding laten vervaardigen voor een bijzondere gelegenheid? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze specialisten denken graag met u mee en zorgen voor kledingstukken op maat, zonder concessies!

Uitgebreid aanbod aan stoffen in onze stoffenwinkel

Op onze locatie vindt u een uitgebreid aanbod aan stoffen. Gedacht kan worden aan onder meer:

  • Lycra stof;
  • Glitterstof;
  • Velours stof.

Bestel direct de gewenste stof in onze webshop of kom langs voor passend advies. Onze specialisten helpen u graag een handje verder.

Repareren van kledingstukken door naaiatelier

Wij bieden een professioneel naaiatelier voor zowel oude als nieuwe kleding. Wilt u iets toevoegen aan uw kleren? Of juist uw huidige kleren repareren? Bon Floor staat voor u klaar!

Heeft u vragen?

U kunt direct uw producten online bestellen of langskomen op locatie voor passend advies. Voor meer informatie over Bon Floor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via info@bonfloor.nl of 0413-840057. Ook kunt u een impressie van de mogelijkheden verkrijgen via Twitter of Facebook. Alvast welkom bij Bon Floor, úw borduurstudio in de omgeving van Nuenen.