Skip to main content

Bent u werkzaam in regio Veghel en wilt u bedrijfskleding laten borduren? Dan helpt Bon Floor u graag. Als vakkundige borduurstudio hebben wij hedendaags al vele prachtige kledingstukken gemaakt voor bedrijven. Benieuwd? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-840057 voor het maken van een afspraak. Wij laten graag aan u zien dat u bij Bon Floor aan juiste adres bent voor uw bedrijfskleding in Veghel en omgeving.

Borduren van werkkleding

Uw bedrijfskleding voorzien van een logo, embleem, monogram en/of bedrijfsnaam straalt professionaliteit uit. Bovendien geeft dit duidelijkheid aan uw klanten. Wilt u bedrijfskleding laten maken conform uw wensen? Bon Floor heeft een ruime ervaring in het borduren van bedrijfskleding. U kunt dan denken aan:

  • Jassen, truien en vesten;
  • Shirts en polo’s;
  • Broeken.

Waarom Bon Floor inschakelen als borduurstudio?

Van kleine tot grote opdrachten, wij stellen uw wensen en voorkeuren centraal in de aanvraag. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u bedrijfskleding op maat. Kiest u voor Bon Floor? Dan kunt u rekenen op kwaliteit in combinatie met een enorme enthousiasme en gedrevenheid. Verder dragen wij zorg voor een enorme expertise door nauwlettend de laatste trends en ontwikkeling met betrekking tot stoffen in de gaten te houden. Dit doen wij bijvoorbeeld door het bezoeken van beurzen. Kortom, Bon Floor is dé aangewezen specialist voor het borduren én maken van uw bedrijfskleding nabij Veghel.

Is uw kleding kapot? Zit er een gat in uw bedrijfskleding? Geen probleem. Bon Floor is een borduur-, ontwerp- én naaistudio inéén. Ideaal wanneer uw werkkleding aan vervanging toe is of slechts gerepareerd dient te worden.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u bedrijfskleding op maat verkrijgt in regio Veghel. U kunt in onze webshop terecht om direct onze producten te bestellen. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde producten, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Bon Floor: voor al uw kledingstukken op maat!

geborduurd logo bedrijfskleding