Skip to main content

Wilt u bedrijfskleding op maat laten borduren in regio Uden? Als borduurstudio heeft Bon Floor een jarenlange ervaring in het maken van bedrijfskleding en werkkleding. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken. Met ervaren medewerkers gaan wij vervolgens aan de slag om uw bedrijfskleding snel te borduren. Vakkundig, volledig conform uw voorkeuren.

Werkkleding laten maken op maat

De mogelijkheden van uw bedrijfskleding zijn ongekend. Zo hebben wij een ruime ervaring in het het borduren van logo’s, emblemen, monogrammen én bedrijfsnamen op:

  • Jassen, truien en vesten;
  • Shirts en polo’s;
  • Broeken.

Wilt u professionaliteit en vertrouwen uitstralen naar uw klanten? Gratis reclame maken door middel van een prachtig logo? Borduurstudio Bon Floor vervaardigt uw bedrijfskleding op maat in Uden en omgeving.

Voor al uw borduurwerken

Heeft u extra wensen of voorkeuren ten aanzien van uw werkkleding? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Om alvast kennis te maken met diverse producten, kunt u terecht in onze webshop. Daarnaast vindt u op onze Facebookpagina diverse gerealiseerde kledingstukken voor klanten. Ideaal om een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen.

Omdat wij een borduur-, ontwerp- én naaistudio inéén zijn, staan wij klaar voor al uw borduurwerken. Is uw werkkleding kapot? Geen probleem. Ook voor kledingreparaties en het ontwerpen van werkkleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Laat uw bedrijfskleding of werkkleding maken door specialisten van Bon Floor. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Door de jaren zijn wij uitgegroeid tot dé specialist voor uw bedrijfskleding nabij Uden.

geborduurd logo bedrijfskleding