Skip to main content

Laat representatieve bedrijfskleding borduren door Bon Floor in regio Schijndel. Conform wens gaan wij aan de slag met het maken van functionele, comfortabele werkkleding in de stijl van uw bedrijf. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. In de omgeving van Schijndel hebben wij al vele bedrijven mogen helpen aan prachtige werkkleding. Mogen wij binnenkort aan de slag met uw bedrijfskleding?

Werkjassen, werkbroeken, werkshirts en meer

Van werkjassen tot werkbroeken en van werkpolo’s tot werkvesten, u kunt uw bedrijfskleding volledig op maat laten personaliseren door Bon Floor. Interesse? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden. Met betrekking tot borduurwerken hebben wij een ruime ervaring in het borduren van:

  • Logo’s;
  • Emblemen;
  • Monogrammen;
  • Bedrijfsnamen.

Heeft u extra wensen ten aanzien van uw werkkleding? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-840057 voor passend advies. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde borduurwerken, kunt u terecht op onze Faceboopagina. Wilt u snel uw kledingstukken bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Dé specialist voor uw werkkleding

Bedrijfskleding moet strak zijn. Herkenbaar. Vertrouwen uitstralen naar uw klanten. Kortom: uw werkkleding dient altijd in orde te zijn. Als borduur-, ontwerp- én naaistudio kunt u bij ons terecht voor uitlopende wensen. Van het borduren van logo”s tot het repareren van werkkleding, in de omgeving van Schijndel komt u voor uw bedrijfskleding naar Bon Floor. Wij zijn dé specialist voor uw werkkleding.

Bespreek de mogelijkheden

Met gedrevenheid, enthousiasme én een brede expertise gaan wij aan de slag met uw kledingstukken. In korte tijd realiseren onze specialisten de gevraagde werkkleding. Contacteer ons op de mogelijkheden te bespreken. Nabij Schijndel vervaardigt Bon Floor uw bedrijfskleding op maat.

geborduurd logo bedrijfskleding