Skip to main content

Van het borduren van logo’s tot het compleet aanleveren van werkkleding, in regio Best schakelt u Bon Floor in voor het maken van bedrijfskleding. Met geavanceerde machines en vakkundige medewerkers borduren wij het gevraagde werk, volledig conform uw wensen en voorkeuren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag met uw bedrijfskleding in Best en omgeving.

Werkpolo’s, werkshirts en werkvesten

Wilt u een logo laten borduren op uw werkpolo? Dient er op uw werkbroek een bedrijfsnaam geborduurd te worden? Bon Floor heeft een ruime ervaring in het realiseren van diverse borduurwerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het borduren van:

  • Logo’s;
  • Emblemen;
  • Monogrammen;
  • Bedrijfsnamen.

Indien u extra wensen ten aanzien van uw werkkleding heeft, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan gericht met u meedenken. Diverse gerealiseerde kledingstukken vindt u op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en verkrijg een kleine impressie van de mogelijkheden.

Een jarenlange ervaring in het maken van werkkleding

Als borduurstudio kennen wij een jarenlange ervaring. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor uitlopende wensen aangaande uw nieuwe kledingstukken. Kiest u voor Bon Floor? Dan kunt u rekenen op gedreven vakmensen, een flinke dosis enthousiasme én een enorme expertise. Door gebruik van geavanceerde machines weten wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wilt u alles uit uw bedrijfskleding halen en bent u gevestigd nabij Best? Is uw huidige werkkleding kapot en dient deze gerepareerd te worden? Dan bent u bij Bon Floor aan het juiste adres!

Geef ons een belletje

Hedendaags hebben wij al vele bedrijven aan prachtige bedrijfskleding mogen helpen in regio Best. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van prachtige, functionele werkkleding op maat.

geborduurd logo bedrijfskleding