Skip to main content

Stoffenwinkel Boekel

Stoffenwinkel Bon Floor heeft een divers aanbod aan stoffen voor zowel particulieren, verenigingen als bedrijven in regio Boekel. Gevestigd in Sint-Oedenrode presenteren wij aan u een prachtig assortiment van stoffen. Van lycra stof tot glitterstof, stoffenwinkel Bon Floor biedt voor iedere wens het juiste product. Plaats direct uw bestelling via onze webshop of kom langs op locatie. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat u altijd de gewenste stoffen koopt.

Alles onder één dak voor uw stoffen

Ga zelf aan de slag met uw nieuwe stoffen of laat u helpen door onze vakspecialisten. Als stoffenwinkel in de omgeving van Boekel bieden wij een jarenlange ervaring op het gebied van stoffen. Bovendien volgen wij intern diverse cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op kledinggebied. Kiest u voor stoffenwinkel Bon Floor? Dan kiest u voor een partner met alles onder één dak voor uw stoffen. Op onze locatie vindt u een:

  • Borduurstudio;
  • Ontwerpstudio;
  • Naaistudio.

Verder kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs in combinatie met een snelle levering. Heeft u aanvullende wensen ten aanzien van uw nieuwe kledingstukken? Van kledingreparatie tot het vervaardigen van nieuwe kledingstukken voor speciale gelegenheden en van relatiegeschenken tot het borduren van emblemen, wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Koop direct uw stoffen

In de webshop van Bon Floor bestelt u eenvoudig uw nieuwe stoffen. Kies het juiste product en plaats vervolgens uw bestelling. Bij enige vragen verzoeken wij u om ons een belletje te geven op het volgende telefoonnummer: 0413-840057. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, kunt u ons volgen op Facebook. Stoffenwinkel Bon Floor: voor uw nieuwe stoffen in de omgeving van Boekel!