Skip to main content

Stoffenwinkel Best

Voor het maken van kleding heeft u stoffen nodig, dé juiste stoffen natuurlijk. Op korte rijafstand van Best vindt u bij Stoffenwinkel Bon Floor op locatie prachtige stoffen. Kom gerust eens langs en zoek uw nieuwe stoffen uit. Liever online bestellen? Het complete aanbod aan stoffen vindt u ook in onze webshop. Neem een kijkje en plaats direct uw bestelling. Passend stoffenadvies? U contacteert ons direct op het volgende telefoonnummer: +31 (0)413-840057. Bon Floor: úw stoffenwinkel in de omgeving van Best!

Unieke stoffen voor hét juiste kledingstuk

Als specialist in stoffen hebben wij een ruime ervaring in het repareren, vervaardigen én ontwerpen van kledingstukken. Hierbij zijn glitterstof, lycra stof én veloursstof zeer populair vanwege de mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld de rekbaarheid enorm. Door de jaren heen zijn onze ervaren medewerkers ingeschakeld voor het maken van:

  • Rokken en normale kledij;
  • Bedrijfskleding;
  • Kleding voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en andere feesten.

Borduur- en naaistudio

Heeft u additionele wensen aan uw kleren? Zoals het toevoegen van extra emblemen? Geen probleem. Bon Floor is meer dan alléén een stoffenwinkel in regio Best. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het toevoegen van logo’s emblemen en monogrammen. Ga vrijblijvend het gesprek met ons voor een inzicht in de mogelijkheden. Bon Floor haalt als stofspecialist alles uit uw kleren!

Kom langs bij Stoffenwinkel Bon Floor!

U kiest met onze stoffen voor een scherpe prijs én kwaliteit. Verder maken wij gebruik van geavanceerde machines voor het repareren van kleding. Heeft u een passende stof op onze website gevonden? Plaats dan direct uw bestelling en heb uw stof snel in huis. Enige vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze stoffenwinkel in de omgeving van Best.